|

Кризите, като възможност за развитие на партньорските отношения

На 07.02.2018г., сряда, от 18:00ч. до 20:00ч. на ул.“Княз Борис I“ №122, ет.2, гр.София ще се проведе семинарът „Кризите, като възможност за развитие на партньорските отношения.“

Семинарът е предназначен за семейни двойки , които искат да разберат повече за партньорските отношения. Ще поговорим за етапите на развитие на двойката и за обичайните кризисни периоди. Също така, за начините, по които партньорите могат да се справят, за да успеят да използват една конфликтна или проблемна ситуация като възможност за развиване на по-удовлетворяващи взаимоотношения.Семинарът е конструиран, така, че да има възможност и за индивидуално участие.

Водещи на семинара:

Елена Кръстева е психотерапевт, специализирала във фамилна терапия и терапия на двойката.

Завършва със стипендия бакалавър по психология от Атинския Университет “Каподистриас“. Взима магистърска степен по системна психотерапия от Мадридския Университет “Комийяс“.

Практикувала е в Испания, Гърция, Латинска Америка. Има участия на международни конгреси по психология на теми семейство и детски проективен тест “На приказките” (Fairy Tale Test). От 2009 е част от екипа на (ПИСЕЛ) Психотерапевтичен институт по социална екология на личността http://pisep.org/  и екипа по проект „Семейна екология“ http://semeina-ekologia.org .  

От 2012 води група за подкрепа на родители, преживели загуба на бебе ( http://poppies-for-mary.org/support-group/).Работи индивидуално, с двойки и семейства. Провежда семинари по теми касаещи психичното здраве, семейните и брачните отношения, родителстването и детското развитие Включена в  Регистъра на психотерапевтите в България http://www.psychotherapy-bg.org/ .Квалифициран член на Българска асоциация по психотерапия. Консултира на български, английски, гръцки и испански език.

Иван Павлов е системен фамилен психотерапевт.
Магистър по психология.Завършва обучението си по системна фамилна психотерапия в Психосоциален институт за семейството (ПСИС)– пълен член на Камарата на тренинг институтите към Европейската асоциация по фамилна психотерапия(TIC – EFTA).

Част е от екипа на (ПИСЕЛ) Психотерапевтичен институт по социална екология на личността http://pisep.org/    и екип по проект „Семейна екология“ http://semeina-ekologia.org Включен в Регистъра на психотерапевтите на България http://www.psychotherapy-bg.org/. Квалифициран член на Българска асоциация по психотерапия. Консултира на български и руски език. Работи индивидуално, с двойки, със семейства и групи. Провежда семинари по теми касаещи психичното здраве, семейните и брачните отношения, родителстването и детското развитие

Възползвайте се от специалната отстъпка по повод Седмицата на брака: индивидуално участие 15лв, за двойка 20лв. Заплаща се на място.

​За записване на e- mail: [email protected] . За контакт 0889 27 41 14 Иван Павлов

Вижте повече на: http://semeina-ekologia.org/2018/01/

Семинарът се организира в рамките на инициатива “Седмица на брака” България част от международната “Седмица на брака”, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 23 страни по света  www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *