|

Консултации на половин цена по време на Седмицата на брака

Интервюто е част от инициативата на Седмица на брака за подкрепа на семействата у нас.

– Бихте ли се представили накратко?
– Сдружение „Нов живот“ – гр.Варна, работи от 13 години с жертви на насилие, хора със зависимости и деца в неравностойно положение. Помагаме и на семейства и бракове в криза. Предлагаме психологическа подкрепа на всички групи хора.

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– Мотивите ни за подкрепа на семействата са свързани с проблемите и предизвикателствата, които срещат във взаимоотношенията си брачните партньори и техните деца. Това са едни комплицирани връзки с многопластово развитие и изискват наистина професионална помощ при критични периоди.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака? 
– Нашата организация планира да предложи семейни или единични консултации по време на кампанията „Седмица на брака“, които ще се провеждат от психолози, работещи в областта дълги години. Всяка консултация ще бъде на половин цена по време на кампанията. 

– Вашето послание към семейните двойки:
– Това, което бихме изпратили, като послание към семейните двойки е, че пътят на семейството никога не е бил лесен, но с любов, вяра и търпение, всичко се постига, дори и истинска хармония в семейството. Истинската любов никога не отпада!

За повече информация и контакт: Сдружение “Нов живот”, тел. 0887 611 822,
https://www.facebook.com/261977237147880/posts/5158822980796590/
www.newlifebg.info

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *