|

Конкурсът на Седмица на брака 2022 търси семейството с най-много деца

Конкурсът на 11-то издание на Седмицата на брака у нас търси семейството с най-много деца по време на брака си!

Включи се! Победителите ще са ДВЕ СЕМЕЙСТВА!!! ? ?
=> Семейството с най-много деца по време на брака си, номинирано от журито
=> Семейството, с най-много харесвания, номинирано от близки и приятели   

? ?  Награди за всяко семейство: 

-> Две безплатни нощувки за двама родители и три деца, на база УЛТРА ALL INCLUSIVE в един от най-добрите и модерни 5* семейни хотели на Балканите – @WaveResortPomorie, с безплатно ползване на 7 басейни (3 отопляеми), аквапарк, детски водни атракциони, детска площадка, детски кът и зона за игри, шезлонги и чадъри около басейна и на плажа, целодневна анимация, фитнес, сауна, парна баня, джакузи – част от модерния СПА и Медикал център, 4 бара с разнообразие от напитки и коктейли, просторен Ултра ол инклузив ресторант и открита тераса с гледка към фонтаните,  24-часов Бистро бар с храни и напитки и много открити площи за забавни игри и вълшебна почивка на цялото семейство.

-> Безплатно участие в онлайн събитието към “Училище за успешен брак” 12 и 13 февруари https://bit.ly/32iBSmk

✍? Ако имаш три или повече деца родени и/или осиновени по време на брака си, сподели в 1-2 изречения какво са за теб семейството и децата, заедно с твоите имена и фамилия, като посочиш от колко години си женен/омъжена, заедно с имената и възрастта на всяко от децата и с ваша обща снимка като лично съобщение на FB страницата на Седмица на брака: fb.com/brak.bg, до 18:00ч. на 8 февруари 2022г.

? Защо да участваш в конкурса “СЕМЕЙСТВОТО С НАЙ-МНОГО ДЕЦА ПО ВРЕМЕ НА БРАКА СИ!” на #СедмицаНаБрака 2022:
-> Участието ти ще насърчи семействата у нас в посвещението им към децата и един на друг!
-> Примерът ти ще вдъхнови и други двойки да сбъднат мечтата си за по-голямо семейство!

? Побързай!!! КРАЙНИЯТ СРОК за участие е 18:00ч. на 8 февруари 2022г.

? КРАЙНИЯТ СРОК за гласуване е 21:00ч. на 11 февруари 2022г.

Състав на журито: @Vlado Nikolov – бивш капитан на българския национален отбор по волейбол, @ Стоян Георгиев – председател на Асоциацията за интензивно семейно консултиране, @ Валентина Каролева, актриса, в екип със своите половинки.

? Условия на конкурса:

1. Настоящият конкурс се провежда на фейсбук страницата на Седмица на брака и в него имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.11) и имат 3, 4 или повече деца, родени и/или осиновени по време на брака им, със същия брачен партньор.

2. Всеки участник има право да участва с 1 снимка или колаж и кратко споделяне, в 1-2 изречения, какво са за него семейството и децата, като посочи името и фамилията си, от колко години е със сключен брак, името на съпруга/съпругата и името и възрастта на всяко от децата. За участие в конкурса се допускат само снимка и текст, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 18:00ч. на 08.02.2022г. на: fb.com/brak.bg

3. Всички истории със снимки ще бъдат публикувани до 10ч. на 09.02.2021г. на фейсбук страницата на Седмица на брака в албум с име “ Моето голямо семейство ”.

4. Гласуването ще се състои от сутринта на 09.02.2021 до 21:00ч. на 11.02.2021г. включително. 

5. Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. При споделяне на снимката на участниците и споделяне за харесване е важно участниците да посочат повода, а именно участието им в конкурса на Седмица на брака 2022.

6. Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия), името и възрастта на всяко от децата и да споделят в 1-2 изречения какво е за тях семейството, като тази информация ще бъде публично обявена. 

7. Участниците се съгласяват, при условие че две или повече двойки, участвали в конкурса, са с еднакъв брой деца по време на брака им, наградата да бъде присъдена на тази, която е с по-дълъг брачен живот.

8. Участниците се съгласяват, в случай че са претенденти за наградата,  при поискване от страна на организаторите да предоставят копие от свидетелството си за сключен брак и информацията в актовете за раждане на децата, в която са посочени имената на децата, имената на родителите, датите им на раждане, както и да дадат телефон за връзка и адрес, на който да получат наградата си, не по-късно от 10:00 часа на 12.02.2022г. В случай че не могат да потвърдят със съответните документи подадената от тях информация до посочения час, наградата ще бъде присъдена на следващата двойка, изпълнила условията на конкурса. 

9. Победили в конкурса са съответно двойката, обявена за победител от журито на Седмица на брака, и двойката, събрала най-много харесвания, и чиито изпращачи са изпълнили в срок изискванията и условията на конкурса. 

10. Победителите ще бъдат официално обявени на 12.02.2021г. по време на събитието към Училище за успешен брак на Седмица на брака и оповестени официално в 16ч. същата вечер във фейсбук страницата на Седмица на брака. 

11. Журито, екипът на Седмица на брака и техни роднини по първа линия нямат право на участие в конкурса.

12. Седмица на брака запазва правото си да не публикува снимки/колажи и истории с нецензурно съдържание или друг вид неприемливо съдържание по своя преценка. 

13. Седмица на брака запазва правото си да променя сроковете и правилата на играта, като за целта се задължава да оповести промените публично на своята фейсбук страница: www.fb.com/brak.bg 

14. При установяване на “харесвания”, набирани посредством ботове, фиктивни профили, неназоваване на повода за участие и/или други възможни начини за манипулация на резултата участниците ще бъдат дисквалифицирани. 

15. Ваучерите включват един уикенд почивка (2 нощувки) на база ултра ол инклузив в хотел Wave Resort за двама възрастни и три деца с предварителна резервация. Ваучерите важат за настаняване в периода от 22.04.2022 до 15.06.2022г., с изключение на официалните празници за страната ни. Изисква се предварителна резервация на e-mail [email protected] Информация за Ултра ол Инклузив програмата можете да прочетете в сайта на хотела.

16. С участието си участниците дават съгласието си при използване на наградата да им бъдат направени снимки като семейство заедно с децата им и да бъдат включени в кратък видео материал, където да споделят своите впечатления от хотела. Видео материалът ще бъде споделен в каналите за комуникация на хотел Wave Resort и Седмицата на брака.

15. С изпращане на снимката, данните на участника и 1-2 изречения за неговото участие, той/тя се съгласява с условията за конкурса.

Като семеен хотел екипът на Wave Resort е приел мисията „почивка с деца“ изключително сериозно и е насочил всички предлагани услуги и активности в комплекса за едно вълшебно преживяване за децата и спокойна, пълноценна почивка за техните родители. 

“Силно вярваме, че когато за всеки член от семейството почивката е такава, каквато си я представя, тя става мечтана и щастлива, а щастливите семейства са здрави и стабилни семейства,” споделят от Wave Resort по повод участието си в конкурса на Седмицата на брака.

Благодарим на партньорите ни от @WaveResortPomorie за това, че се включиха и подкрепиха конкурса на Седмица на брака 2022.  Благодарим и на Semeistvo.bg, домакин на шестото издание на Училище за успешен брак.

За 10 години българите сме се стопили с 840 хиляди, сочат първите резултати от преброяването на населението, провело се през есента. В доклад на ООН от 2009г. България е поставена сред десетте страни с най-бързо застаряващо население в света. Да насърчи многодетните семейства у нас и посвещението към децата и един на друг е темата на конкурса на Седмицата на брака през 2022. 

Ще бъдем благодарни да дадете гласност на конкурса, за да достигне до повече хора, които да се включат и насърчат други с примера и споделеното от тях! 

Ще се радваме да допринесем за повече здрави и щастливи семейства!

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в над 25 страни по света. Виж повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *