|

Климентин и Александра Захариеви в подкрепа на Седмицата на брака

„Любовта е за всеки ден – тя е тази, която гради, която прощава, която дава милост, която прави най-доброто за другия“. На тази основа семейство Захариеви не само са изградили своя брак, но и продължават всеки ден да се борят за него.
Александра Захариева е адвокат със собствена кантора, а съпругът ѝ Климентин е готвач. Те имат двама сина – Svetlin Zahariev (юрист) и Chris Zahariev (влогър и съсобственик на продукционна къща „Разказ студи-о“), https://www.youtube.com/ThatBoyChris, на когото благодарим специално за съдействието му.

Виждайки нуждата на много хора от подкрепа за съхраняване на брака си и черпейки от дългия си професионален и личен брачен опит, Александра публикува книгата „Да останем заедно“.
В подкрепа на #СедмицаНаБрака Александра и Климентин дадоха интервю, от което ще научиш още по какво си приличат добрите семейства и какво им помага да останат в брака.
Посети и харесай Facebook страницата ни fb.com/brak.bg, за да следиш за събитията, конкурса и предизвикателствата в рамките на инициативата!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *