|

Кафе-книжарница Жираф подкрепи 12-то честване на Седмицата на брака у нас

Бутиковата кафе-книжарница Жираф в столицата подкрепи 12-то честване на Международната Седмица на брака в България, с предоставяне на ваучер за консумация в заведението.

Изключително сме благодарни за подкрепата и за възможността, заедно с екипа на Седмица на брака 2023, да се насладим на изисканта и уютна атмосфера, вкусните домашно приготвени брускети, шоколадовото брауни, тарталетите със свежи плодове, италианското вино и ментовия чай с шоколад! Благодарим за прекрасната им аранжировка, както и за топлото посрещане и обслужване, което получихме!“, сподели Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака в България.

Жираф Кафе е бутикова кафе-книжарница в сърцето на София. „Жирафа“, както вече мнозина го наричат, е уютно място за малки и големи – пространство за споделяне на култура и изкуство. В него се организират разнообразни събития – детски работилнички, концерти, дискусии, поетични вечери. Книжарницата разполага с богата колекция от детска, семейна и християнска литература. Този романтичен оазис може да бъде нает и за Вашия личен празник или служебно парти! 

За повече информация относно предстоящи събития харесайте Facebook страницата им:
https://www.facebook.com/GiraffeCafeBG/

Локация: ул. „Любен Каравелов“ № 70, София, тел. 088 888 0584
Локация: https://maps.app.goo.gl/kqRpjyqZuYPt6jkg8
Работно време: понеделник – петък от 8:00 до 21:00ч., Събота и неделя: 9:00-20:00ч.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *