| |

Как да сме успешни в брака и финансите ни?

Насладете се на изключително полезните и практични сесии, част от събитието „Как да сме успешни в брака и финансите ни?“ към Училище за успешен брак, по повод Седмицата на брака!
То се проведе на 13 февруари, 2018г. в Централния военен клуб в столицата, с говорители Стоян Георгиев и Стойне Василев.

От какво се нуждаем, за да сме щастливи в брака си?

Стоян Георгиев е семеен терапевт и създател на www.Semeistvo.bg. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните взаимоотношения и отглеждането на децата. Автор е на материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни предавания.  
​Стоян притежава Магистърска степен по Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания към СУ “Климент Охридски”. Член е на Международната асоциация на брачните и семейните консултанти. В края на 2011 година заедно с екип от специалисти създава Асоциацията за интензивно семейно консултиране – организация, специализирана в работа със семейства.

Как да управляваме умно семейните ни финанси?

Презентацията на Стойне Василев можете да видите от ТУК или като изтеглите файла по-долу:

Стойне Василев е сертифициран финансов коуч, лектор и собственик на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).
Има повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании. През 2014 година напуска корпоративния свят и се отдава на неговата страст – да помага на хората да повишават финансова си грамотност и така да живеят по-добре. 

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *