|

Как да се справим с негативните емоции, породени от кризата?

Екипът на Психотерапевтично пространство „СимвоЛичност“ ви предлага да се включите в семинар на тема: Как да се справим с негативните емоции, породени от кризата? на 13 февруари, от 15 до 19 часа.

Всяка една криза е предпоставка за това, да станат още по-уязвими определени наши слаби страни. Ние имаме различни слабости заради различния житейски път, който сме преминали и нещата, които сме преживели. При всички ни слабите страни се обострят при криза. Дали изглеждаме разтревожени, безразлични или неглижиращи ситуацията, крайността и неприятните изживявания определят наличието на проблем.  

Ако имате въпроси, свързани с начина, по който преживявате ситуацията, можете да се запишете за участие в нашия уебинар, който ще се проведе в онлайн платформата Zoom.

    •    Ще ви запознаем с механизма на действие на психиката при криза;
    •    Ще поговорим за вашите индивидуални трудности;
    •    Ще изследваме първопричините за тях;
    •    Ще ви дадем насоки за това как можете да се справите с тях.

Подходите, които ще ползваме по време на уебинара са от научно доказани психотерапевтични модалности.

Дата: 13.02.2021г. /събота/ от 15:00 до 19:00ч. (с почивки)
Цена за участие: 10 лв.

ВАЖНО: Необходимо е предварително записване за участие, тъй като местата са ограничени. Моля да се свържете с нас на посочените по-долу координати.
Координати: +359899706399; [email protected]

Водещ: Анелиа Дудина – психолог и психотерапевт

Анелиа е основател и управител на Психотерапевтично пространство „Символичност“. Индивидуална и групова психотерапевтична частна практика. Водещ на семинари, обучения и тренинги. Автор на безплатното електронно издание Е-списание за психотерапия „Символичност“.
www.psihoterapevt-bg.com

Още за събитието вижте на: http://psihoterapevt-bg.com/2021/01/04/как-да-се-справим-с-негативните-емоции/
Събитието се организира в подкрепа на Седмицата на брака.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *