|

Как да изградим трайни и удовлетворяващи взаимоотношения?

На 8 февруари, 2021г. от 20ч. на You Tube канала на Седмица на брака ще се излъчи практичната сесия „Как да изградим трайни и удовлетворяващи взаимоотношения?“

От нея ще научите:
 – Какво ни пречи в любовта? 
– Как да разберем по-добре себе си и човека до нас?
– Кога очакванията ни са основателни и как да ги изясним? (практично упражнение)
– Кои тактики са вредни при решаване на конфликите и как да ги избегнем?
– Как да общуваме помежду си без да се нараняваме и още…

Понякога е трудно да разберем себе си и какво се случва вътре в нас. Начинът, по който се отнасяме със себе си е често пъти и начинът, по който действаме с любимите ни хора. Случва се неусетно да се озовем в задънена улица, разочаровани и с непосрещнати очаквания. Да бъдем заедно с другия, но да се чувстваме сами. Да сме пораснали, но да реагираме по детски.

Споделеното от Михаела ще ви помогне да разберете и приложите умения, базирани на дългогодишния опит на специалисти, с примерите и практичните упражнения, които включва.

Сесията, която ще видите е от събитието по повод четвъртото издание на Училище за успешен брак към Седмица на брака. Целта на Училище за успешен брак е да помогне на партьнорите да развият практични знания и умения в сферата на взаимоотношенията, с които да изградят успешно и щастливо семейство. Сесията, с продължителност около час, ще бъде излъчена за първи път онлайн.

Достъп: свободен, в рамките на инициативата 
Времетраене: около 60 минути 

Михаела Джоргова е магистър по психология, инициатор и един от лекторите към ”Училище за успешен брак” към Седмицата на брака в България. Тя е участвала в редица събития и предавания, като говорител и координатор на Седмицата на брака у нас. 

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *