|

Как да изградим траен и удовлетворяващ брак е фокус на предизвикателствата на Седмицата на брака

Въпреки увеличението от над 35 процента на сключените от 2012 година насам бракове, броят на разводите се запазва почти непроменен. Над една трета от браковете приключват с развод. Същевременно 86% от младите хора между 18 и 29 години очакват бракът им да продължи цял живот.

Близо 10 процента от хората в зряла възраст са разведени, а това е всеки десети българин или българка. Не са семейни около 1-1,2 милиона от пълнолетните ни сънародници. Понякога решението за раздяла се взема изключително бързо, а последствията са сериозни както за партньорите, така и за децата.

По тази причина фокусът на предизвикателствата на Седмицата на брака тази година към семейните двойки ще бъде съсредоточен върху практични съвети за изграждане на траен и удовлетворяващ брак.

Надяваме се практичните предложения да Ви помогнат, слагайки брака си на фокус, да изградите по-дълбока емоционална близост и да се влюбите по нов начин един в друг!

Тази година от началото на януари всяка седмица ще отправяме към вас по едно практично предизвикателство! Отделно сме подготвили свежа порция практични съвети за траен и удовлетворяващ брака за всеки от дните между 7 и 14 февруари, 2020 година!Ще бъде вълнуващо! Подгответе се да отделите време специално за вас двамата и да се насладите на тази специална седмица! 

Всяка минута, вложена в брачното ни взаимоотношение, си заслужава!

Абонирайте се еждневните предизвикателства още сега на:

 http://eepurl.com/bbnWpT Всяка сутрин между 7 и 14 февруари ще може да ги получавате безплатно на електронната си поща.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *