|

Какво споделиха 39-те участници в конкурса на Седмица на брака?

Запознайте се с вдъхновяващите истории и снимки на 78 съпрузи от 39 семейства, които споделиха какво ги е привлякло в началото на връзката им и какво продължава да ги привлича в тяхната половинка като се включиха в албума за конкурса “Оцени своята половинка”, по повод честването на 12-то издание на международната Седмица на брака в България.

Неговата цел е да помогне на двойките да поддържат близостта и любовта в брака си. 
На 12.02.2023г. две семейства спечелиха наградите на конкурса на 12-то издание на Седмицата на брака в България.
Наградата на журито бе присъдена на Константин и Симона Димитрови, които са женени от близо 17 години и имат четири деца на: 15, 12, 9 и 6 години. Можете да прочетете интервюто с тях ТУК. Наградата на публиката спечелиха Златко и Магдалена Господинови, които имат пет деца родени по време на 21-годишния им брак, съответно на: 20, 17, 10, 8 и 5 години. Цялото интервю с тях прочетете ТУК.

Симона и Константин Димитрови са женени от 16 години и 7 месеца. Какво споделят те за своята половинка:
Симна: В началото ме привлече това, че винаги имаше за какво да си говорим и в компанията му се чувствах спокойно, и сигурно.

Днес се радвам на уменията му да разрешава проблеми, да носи отговорност, да бъде самоинициативен, да изпълва с дела и смисъл титлата „пълноправен родител“.
Константин: Привлече ме невинното и чисто изражение на младото лице.
А сега – чистотата на нейната същност и старание да заразява с доброто си сърце.

Магдалена и Златко Господинови са семейство от 21.10.2001г. „Вече 21г. ръка за ръка вървим напред, следвани от 5те ни любими деца.“

Как оцениха те своята половинка:
Маги: Харесва ми, че Златко винаги намира начин да ме разсмее, че е далновиден, предприемчив, активен, много отговорен и дълбоко вярващ.
Златко: Харесвам в Маги нейната искреност, интелигентност, смелост, решителност, енергичност. Щастливи сме, че продължава да ни е интересно заедно!

​Дияна Абаджиева-Тошева и Никола Тошев.
„Официално сме семейство 8 години и половина .
Големият ни син се роди преди да се оженим. 10 месеца по-късно сключихме брак.“

 

Ето какво споделят те за своята половинка:
Дияна: В
печатлиме с това, че беше много грижовен към болната си баба. Реших, че това е точния човек, с който искам да прекарам остатъка от живота си .
Никола: влюбих се в лудостта на Дияна .
Любовта бушува между нас, неспирно !

​Нора Събева Пиперевска и Любомир Методиев Пиперевски – сключен брак на 17.02.1990 година.
Какво ги е привлякло и ценят  в своята половинка:
Нора: Очите му, когато се взря в мен първия път със сияещ поглед (после се оказа, че си е свалил очилата с големия диоптър). „Македонският“ му нрав – силно да люби и мрази, жертвоготовен докрай за близките си – ще се раздели дори с мустаците си, ако любимият му внук пожелае.

Любомир: Малка, изящна и крехка – мислех, че е и послушна… А тя се оказа Жена с характер, но изключително търпелива, работлива и много толерантна. Завинаги ме спечели, когато каза на майка ми при първата им среща: благодаря ти, че си го отгледала такъв!

​Донка Иванова и Милен Иванов са женени сме от 2001 година.
Какво споделиха те за своята половинка в конкурса:
Донка:В началото на връзката ни ме привлече неговата доброта и продължава ме привлича това.

Милен:Съпругът ми каза, че в мен го е привлякло моята красота и продължава да го привлича.

​Семейство Машеви – Делка Машева и Георги Машев са щастливо женени от 28 години.
Какво споделят те за своята половинка:
Делка:
В началото ме привлече с големите, топли очи и дързък поглед, с настойчивото ухажване, с безумната си смелост, със своята нежност, страст и любов.

Виждам как блестят очите му, когато сме заедно и се чувствам спокойна, обгрижена и обичана.
Георги: Моето момиче ме привлече още в училище – нежна, слабичка, красива, умна и добра, чаровна, лъчезарна, с трапчинки на бузите и най-хубавата усмивка, това си беше „ученическа любов“.
Вчера, днес и утре и всеки един ден ми е хубаво да сме заедно, тя е моята половинка завинаги.

Красимира Василева Димитрова и Димитър Гочев Димитров са в брак от двадесет години.
Ето какво споделят те за своята половинка:
Красимира: 
Моята половинка внесe у мен дълбоко спокойствие. Даде ми спомен за нещо тъй приятно и познато и толкова наше си, от онези неща, които пазиш в някое кътче на сърцето си завинаги.В този момент нямаше какво повече да желая. Сега можем да завладеем света, стига да се държим за ръце.

Димитър: С моята половинка сме едновременно отдадени и свободни. Притежаваме от онази свобода, която ни позволява да играем по правилата, които сами си измисляме и да сме смеем в шепи тихо. Това е обичта. От онези тревожите, нежните, не много поетичните, но винаги така реални и докосващи. 

​Албена и Камен Савови са женени от 24,5 години и  имат 3 деца..
Как оцениха те своята половинка за конкурса:
Албена: Моят съпруг ме привлече с красивата си къдрава коса и с факта, че е умен, добър и интелигентен.

С днешна дата мога да добавя, че е най-добрият съпруг и баща, перфектен във всичко !!!
Камен: Привлече ме с факта, че е общителна, мила и творческа натура. С днешна дата харесвам същите качества и това, че сме запазили уението си да общуваме взаимно!

​Цветана Вълчева Тодорова и Тони Илиев Тодоров.
„Женени сме от 21 май 1995 г., почти 28 години сме заедно.“
Какво сподеиха те за своята половинка:
Цветана:
Той ме привлече със своя чар и чувство за хумор. Сега ме привлича с бащинската грижовност към нашите четири деца.

Тони: В началото ме привлече нейната красота и чаровна усмивка. Сега ме привлича с нейната мъдрост и непрестанни грижи за правилното духовно и морално възпитание на нашите прекрасни четири деца – 3 отлични и успешни студенти, а малката – отлична ученичка.

Иван и Теодора Василеви са женени  от 31 години и имат 4 прекрасни деца, както и 2 чудесни внучки.
Ето как те оцениха своята половинка за конкурса:
Теодора: Аз бих казала за моя съпруг Иван, че ме привлече с искреността си. А до ден днешен продължава да ме привлича с вярата си в Бог верността си към семейството.
Иван: Привлече ме с вярата в Бог. А сега продължава да ме привлича отново с вярата в Бог, както и скромността, любовта и искреността си.

​Семейство Петър и Татяна Тачеви – „Тази година ще празнуваме 25 та годишнина.“
Какво споделиха те за конкурса:
Петър:
 Моето момиче, тихо скромно, без специални желания…винаги усмихнато, не се разстройва от дреболии (дори и сериозните предизвикателства трудно я разклащат)…не плаче и не вика не се сърди…

Признавам звучи нереално, и се чудя с какво заслужих тази благодат вече 25 години.
Татяна: Впечатли ме красивата усмивка, внимателен, грижовен, нежен, отговорен и винаги се радва да сме заедно и до днес…

Владимир Крумов и Джулия Крумов – „Имаме брак от 2,5 години.“
Ето какво споделят за своята половинка в конкурса:
Владимир: Влюбих се в нейните очи, през които видях този щур емоционален заряд, това милостиво, всеотдайно сърце и тази дълбока, истинска духовност, които ме плениха.

А днес когато ме погледне виждам право в центъра на нейната същност – ЛЮБОВ, която премества планини, която издига другия, която жертва и се раздава до край.

Джулия: Съпругът ми е SUPERVLADI, не просто герой от комикси с двойствен начин на живот, а автентичен носител на дълбоки ценности като вяра, приятелство, свобода, търпение и любов. Най-уникалната му супер сила, която той притежава и ме кара от години не само да му се възхищавам, а и да искам да стана и аз супергоиня е непоклатимата му вяра в доброто.

​Нина и Емил Димитрови – „Имаме 20 годишен брак – сключихме го в златна есен на 2003 г.“
Какво споделиха те за своята половинка в конкурса:
Емил ДимитровВ началото на връзката ми с Нина, ме привлече скромно облечено, лъчезарно момиче, пътуващо в претъпкан влак, натоварено с багаж, но сядайки до мен, извади книга и започна да чете – чете много и до днес!

Днес ме привлича със своята чиста обич, отдаденост на семейството, грижовност, посветеност на домашният уют, български традиций, креативност и творчество с всичко с което се захване – жена – Творец!

Нина Димитрова В началото Емо ме привлече с красотата на дланите си – ръце на Творец, очи в които има лазурна светлина, топлина и уют който ме прегърна и приласка.
Днес е част от сърцето ми, моята сбъдната приказка, нежността във всеки мой ден, огнището в домът ни, красотата в живота ми, сълзите пречистващи душата ми, усмивката озаряваща лицето ми – моето начало и моята безкрайност!

​Семейство Евгени и Мария Пулеви са женени вече една година и половина.
Ето как оцениха своята половинка за конкурса: 
Евгени:
Жена ми е този случай, когато вътрешна красота не отстъпва на външната красота! И сега ставам все по-убеден в това!

Мария: Неговото търпение, мъдрост в всяко едно действие по време на съвместните дела (правихме заедно лагер, но още не бяхме женени), накараха ме да разбера, че този човек е прекрасен и със сигурност е за мен! Досега благодарение на неговите качества нямахме нито един конфликт!

​Сем. Харизанови са семейство от 1988 г. – „Щастливи родители сме на три пораснали деца и на Коледа тази година ще честваме, живот и здраве, 35 години от сватбата ни.“

Какво споделиха те за половинката си в конкурса:
Зорница Харизанова: Влюбих се в моя съпруг заради сините му очи, коженото яке с безопасни игли, сребърната обица на ухото му и значката на Елвис – беше като току-що излязъл от ерата на RockaBilly! С течение на времето открих редица хубави качества у него – беше романтичен, грижовен, верен, точен и отговорен, достойнства, с които спечели любовта и доверието ми до ден днешен.
Васил Харизанов: Харесах моята съпруга, защото беше много различна от останалите момичета, които познавах – беше поетична натура с бунтарски дух, ентусиаст и мечтател, умееше да прави света необикновен и магичен. Освен всичко изброено до тук, уважавам и ценя изключително много нейната отдаденост на семейството, нежност, грижовност, благородство и щедрост.

​Семейство Илиян и Петя Осенски – „Семейство сме от 12 години. Сватбата ни беше на 10.10.2010 г.“
Ето какво споделиха те за своята половинка:
Петя: Това, което ме привлече към Илиян Осенски беше изключително доброто му сърце и щедростта му. В брака ни той надмина всички мои очаквания и сега го оценявам още повече, отколкото преди заради това, което е той самия! 

Илиян: Това, което ме привлече към Петя беше прекрасния и външен вид, и това, че в нейно присъствие можех да бъда себе си! С нея нещата вървяха и продължават да се случват с лекота!

​Михаела и Йордан Найденови – „Заедно сме от 5 години, омъжени от 2 години, със син на 1 година.“
Ето как оцениха своята половинка в конкурса:
Михаела: Привлече ме чувството му за хумор, увлекателният начин, по който пламенно разказваше истории от живота си и това, че като се усмихне грейва цялото му лице и очите му стават топли.

Сега продължава да ме привлича същото, заедно с мъдростта му, доброто му сърце и това, че мога да разговарям с него за всичко и да бъда напълно себе си.
Йордан: Привлече ме красотата, нежността и, чуството за хумор и това че е много умана. Сега след като сме женени освен вече изброените и качестава, ме привличат също доброто и сърце и любовта, с която се грижи за прекрасния ни син.

​Станислава  и Даниел Костадинови – „Женени сме от 11 г. и имаме две прекрасни деца на 5 и 7 години.“
Какво споделиха те за своята половинка в конкурса:
Станислава:Това, което ме привлече в моят съпруг в началото на нашата връзка беше неговата скромност и чувство за хумор. Сега като семейство той продължава да ме привлича със своята скромност и чувство за хумор наред с неговата искреност, всеотдайност към семейството ни и състрадателност към хората.

Даниел:Това, което привлече мен в моята съпруга беше на първо място нейната нежност и красив, искрен поглед. Това са същите тези качества, които ​продължават да ме привличат и днес, заедно с нейната упоритост, жертвеготовност и затова, че винаги мога да разчитам на нея.

​Марио Чилов и Евелина Францес – Чилова, накратко семейство Чилови споделят -„Женени сме вече 13 години и си имаме детенце – чудо.“
Ето как оцениха те своята половинка в конкурса:
Марио: В началото…бе Ева, красива, музикална, творяща,
не банална – привлече ме тотално!
А сега… пак е същата, но знам и още, че ми е вярна,
несломима, чрез вярата непобедима,
станахме и трима, благодаря, че те има моя любима!

Ева: /песен вдъхновена от „Бански на лалета“ /
Когато с теб се разхождам по плажа
разбирам колко си влюбен в мен
и още помня как ти го доказа
и изкачи Мусала редом с мен!
Защото знам, че другите момчета
нямат дънки на раета и никой друг не ме разсмива така както ти,
шарени са ти очите и душата и мечтите, ти даваш цвят на моите дни!

​Семейство Рени и Кирил Захариеви, женени от 2008 година.
Ето как оцениха половинката си в комкурса:
Рени:
Из между 10 000 Кирчо личи
и сбъдна моите мечти,
главата му – излята е от злато,
душата му – по-бяла е от мляко.

Кирил:
Хубава си, любима моя,
пред теб в захлас стоя,
възлюбена на сърцето ми,

​Семейство Мартин и Десислава Пееви  – „Оженихме се на 16 септември 2022 г., като церемонията бе абсолютна изненада за младоженеца.“
Какво споделят за своята половинки в конкурса:
Десислава: Това, което ме привлече в него, бе откровеността му (болезнена понякога ).

Мартин:Мислех си, че момичетата просто нямат чувство за хумор, но след като се запознах с нея, разбрах, че греша.

​Семейство Николай и Мария Петкови, женени от почти 7 г. („юни тази година ще ни бъде годишнината“).
Ето как оцениха своята половинка в конкурса:
Мария: От самото начало на запознанството ни харесах в мъжа ми неговата инициативност и готовност да се променя в положителна посока, да търси развитие и да се усъвършенства.

През тези почти 7 години откакто сме женени тези качества бяха и остават най-привлекателните за мен и ключови за нашите взаимоотношения.
Николай: Харесах времето, което прекарваме заедно, с лекотата на разговорите и добротата й към света. Днес продължаваме да говорим с лекота и с усмивка, и успяваме заедно да живеем пълноценен живот.

​Габриела и Михаил Костадинови – „Женени сме от почти 13г. и отглеждаме две жизнени и весели момчета на 13г и 8г.“
Какво споделиха за половинките си в конкурса:

Габриела: В мъжът ми ме привлече неговата безкрайна доброта и това ,че за пръв път в живота ми някой просто ме приемаше, каквато съм, без критика и без опити да ме променя и моделира по негов вкус.
А сега обичам в него колко прекрасен баща е и с каква любов се грижи за момчетата ни и как си остава все същото усмихнато и чистосърдечно момче, в което се влюбих преди 15г.

Михаил: В Габи първоначално харесах огромното чувство за хумор, после видях, че е мила, грижовна, чувствителна и любяща към близките си.
Сега в нея обичам същите неща+още много, които открих през годините-че е добра майка, че в тежки за семейството моменти може да се разчита на нея, че с нея не се страхувам от остаряването защото знам, че и тогава ще ми е хубаво с нея и пак така ще се обичаме!

​Михаела и Николай Микови – „Женени сме от 3 години и 4 месеца.“
Какво споделиха те за своята половинка:
Михаела: В Николай ме привлякоха няколко неща, едното от които беше, че още в началото, когато се запознахме имах чувството, че го познавам от много време и че мога да бъда себе си около него. След това видях колко мил и грижовен човек е, което и до днес продължава да бъде най-привлекателната му черта.

Николай: В Михаела първо много харесах, че е дружелюбна, а след това се влюбих в характера, красотата и усмивката й.
Много обичам грижовността й и това, че ме подкрепя в трудни моменти. Изпитвам пълна свобода и това ме кара да се чувствам себе си с нея. С нея никога не е скучно, защото чувството й за хумор ме кара да се заливам всеки ден от смях.

​Мая и Рудолф Комещик споделят: „Ние сме едно МНОГО сплотено и щастливо семейство, благословено с три дъщери и пет внучета. На 19 февруари ще празнуваме 40 години от годежа ни, а на 7 май -нашата РУБИНЕНА СВАТБА.“

Ето как оцениха своята половинка в конкурса:
Рудолф: Когато срещнеш човека предопределен за теб, ти дълбоко в себе си го разпознаваш. Бързо се влюбих в Мая, която винаги ме е пленявала с нейната доброта, отзивчовост, обичаща и отдадена на семейството.

След 40 години заедно в радост и болка, сега сме по- влюбени и посветени един на друг. Това се дължи и на вярата ни в християнските ценности и морал.
Мая: Още през първите седмици, след като се запознахме, в Руди разпознах човека, на когото мога да поверя живота си и с който искам да градим заедно здраво семейство. Спечели сърцето ми с това, че беше много скромен, искрен и отговорен. Днес Руди е още по-грижовен, любвеобилен, всеотдаен и търпелив. Това е, което разпалва любовта помежду ни всеки ден все повече и повече.

​Камелия и Божидар Колеви, 4 години щастлив семеен живот.
Ето какво споделиха за своята половинки в конкурса:
Камелия: Когато те срещнах харесах очите ти, когато те опознах харесах душата ти, усетих, че си човек на който може да се има доверие, целеустремен и отговорен! Днес те обичам, защото си част от мен и си добър и отговорен съпруг!

Божидар: Когато те срещнах ме привлече красотата ти, но преди всичко харесах това, че си истинска, искрена и не се превземаш. Сега харесвам в теб , че си „над нещата“, че си мила, добра и грижовна съпруга!

​Елица и Петър Рашеви – женени от 5 години.
Как оцениха своята половинка в конкурса:
Елица: В началото на нашата връзка ме привлече всичко в него – характерът, отношението, добър е, умен, мил, обича животните, отговорен мъж. Към днешна дата мога да потвърдя всички тези неща, които обичам в него и да добавя, че е страшно организиран, обича да пътуваме заедно, търпелив е, прекрасен съпруг и баща!

Петър: В началото ме привлече усмивката, характера, веселието около нея, очите, също обожава животните, прекрасна е, държи на семейните ценности. Днес могат да се добавят някой неща като: открита е, емоционална, държи силно на приятелите и семейството, разчита много силно на шестото си чувство, обича децата, смехът, веселието и морето!

​Пламен и Татяна Апостолови – „Имаме три деца прекрасни деца, с които Бог ни благослови.“
Какво споделиха, за да оценят своята половинка в конкурса:
Татяна: В Пламен ме привлече първо неговата мъжественост, зрялост и кротост. За мен много важно беше, че той обича Бог и се беше посветил да Му служи.

Това, което продължава да ме привлича и след 17г брак, е неговата всеотдайност и грижа за семейството ни, както и неговата обич към мен. Много ценя също така неговата вярност и стабилност.
Пламен: Това, което ме привлече в моята съпруга в началото беше,че е красива, много добра към хората и винаги позитивна, и усмихната. Най-много ми хареса красотата на вътрешния човек, която съответстваше на външността й.
Това, което продължава да ме привлича в нея е, че тя е вярна и грижовна съпруга. Също е любвеобвилна към мен и цялото семейство.

​Мария и Стойчо Стоеви – „През 2003 г на 14.06 сключихме брак.“

Какво споделят те за своята половинка в конкурса:

Мария:Привлече ме с неговото спокойствие, сдържаност, неговото излъчване и държание. Сега след 20 г брак отново биха ме привлекли тези му качества. Кара ме да се чувствам защитена.

Стойчо:Привлякоха ме нейната усмивка и чувството за хумор.

​Радослав и Бойка Кирякови споделят: „На 16-ти май ще имаме юбилейна годишнина на нашия брак— 30 години съвместен, благословен, щастлив и успешен семеен живот.“

Как те оцениха своята половинка в конкурса:
Бойка Кирякова: 
В началото в Радослав ме впечатли и привлече с неговата неприсъща за младежката му възраст сериозност и отговорност, както и неговата висока интелигентност и многостранни знания в най-различни сфери и области на живота, дори и знание за най-елементарни и конкретни неща, които, например, жените обичат да си пазаруват и да обсъждат.

Днес това, което продължава да ме привлича в него е неговата съпружеска любов, вярност и грижа, както и неговата всеотдайна посветеност и отдаденост на семейството ни, което ме прави сигурна и спокойна, щастлива и благословена негова съпруга.
Радослав Киряков:
В началото в Бойка ме привлече най-много нейната честност, искреност, откритост и откровеност, чрез което нейно ценно качество аз си дадох сметка, че, ако се оженя за нея, тя никога няма да ме излъже или да се опита да скрие нещо от мен, но винаги ще бъде искрена и откровена с мен и ще споделя всичко с мен!
Сега това, което и днес продължава да ме привлича в нея е нейното смирение и кротост, както и християнското й покорство и уважение спрямо мен, като неин съпруг и глава на семейството ни, с която нейна вътрешна красота тя още повече продължава да се издига в очите ми, кара ме да я обичам още повече и да се чувствам като един истински благословен, успешен и доволен съпруг, не само за това, че тя се покорява на мен, но и за това, че по този начин тя е покорна и на Христос, в Когото и двамата вярваме, и на Неговото Слово!

​Марин и Пламена Начеви – “ Женени сме от 12г.“
Какво споделиха за своята половинка:
Пламена: Това, което в началото на връзката ме привлече в моя съпруг е, че можем да си говорим открито за всичко с часове, прекрасната му душа и готовността му да се жертва за другите.

Това, което днес ме привлича е грижовността, любовта, подкрепата, които проявява към мен и децата. Най- вече желанието му да мисли как да помогне на другите с цената на всичко и желанието му да служим на хората и Бог.
Марин: Това, което в началото на връзката ме привлече в моята съпруга е интелигетността, невиността и възможността да служим на Бог заедно. Това, което днес ме привлича е, че тя е винаги до мен и ми помага и ме подкрепя във всичко. Също и че се допълваме на 100% – това, което на мен ми липсва, тя го притежава и обратното това, което на нея й липсва аз го притежавам.

​Серафим и Диляна Алексиеви, от град София, споделят: „Заедно сме от началото на 1999 година, а сме женени от 2002 година. Имаме три деца.“
Ето как те оцениха всеки своята половинка в конкурса:
Диляна: Аз го видях в тролея, защото беше миловиден и красив, а впоследствие разбрах, че е открит, грижовен, честен и споделя чувствата си.

Днес, 25 години по-късно, ме привлича това, че ме харесва и обича все повече и повече и че животът ни е все по-разнообразен с предизвикателството да търсиш и обичаш някого, виждайки как той се развива и променя, но любовта остава, обогатява се и става все по-дълбока и красива с подарените ни от Бога три деца (след десет години чакане) и три кучета. Обичам го безкрайно с всичко в него!
Серафим: Преди почти 25 години Диляна ме привлече с красотата, топлината, всеотдайността, енергията и таланта си, дотолкова че пожелах да живея преди всичко заради нея. Сега продължава да ме привлича с тези свои качества, но дори когато не се чувствам привлечен, с всички проблеми и препятствия зад и пред нас, аз повече от всичко искам да съм с нея и да знам, че тя е добре, защото я обичам.

​Ники и Наталия Ужакови – 15 г. брак.
Какво споделят те за свот половинка в конкурса:
Наталия: Преди да се омъжа, молих Господ да ми подари човек, който Го обича и се бои от Него. По Своята милост Той изпълни молбата ми. Видях в бъдещия си съпруг верен и посветен приятел, който и днес, 15 години по-късно, нито веднъж не ме е накарал да плача – освен от благодарност.

Ники: Моята съпруга ме привлече с качества, които ми липсват: сдържаност и мълчаливост. Днес ме привлича с неуморното си желание да развива сама себе си и да изгражда другите, независимо от грижите за трите ни деца.

​Меги и Момчил Антонови са семейство от от миналата година.

Какво споделят те, за да оценят своята половинка в конкурса:

Меги:Запознаха ни и беше любов от пръв поглед.Той е моята духовна и емоционална половинка, целия ми свят! Всеки ден благодаря на Бог, че ми го прати!

Момчил:Тя е моето всичко, Тя е всичко за което съм мечтал. Половинката , която ме кара да съм цял.

​Ивелин и Даниела Минкови от Бургас. Те имат 25 годишен брак, 3 деца + 1 зет.
Ето как оцениха своята половинка в конкурса:
Даниела: Явно сме добър екип, защото живеем и работим заедно, и успяваме! Мъжът ми обича да открива нови предизвикателства, пък аз да му помагам (или натискам спирачката)! С годините любовта и доверието в семейството ни само растат.

Иво: Не може да се обясни с думи! Макар че тя е красива (най-красивата за мен) и има много качества, харесването ми е основано на нещо тайнствено, което идва от провидението и се подържа пак от него до ден днешен!

Семейство Аглика и Валентин Стойкови, заедно от 27г. и съпрузи от 17години.
Какво споделиха за половинката си в конкурса:
Аглика: Първоначално ме спечели с чистото отношение и уважението към мен, с грижата му, и с липсата на изисквания и условия в отношенията ни.

И днес, и с всеки изминал ден, го обичам дори повече – заради доброто му сърце, заради това че държи на семейството, заради искреността, заради приятелството, заради това, че от домашните задължения, до ремонтите в къщата и гаража … всичко правим заедно и разбира се, не на последно място … заради това, че е отдаден и грижовен баща, на двете ни прекрасни деца!
Валентин: В началото на връзката ни, в нея ме привлякоха нежността и искренността в приятелството ни и допълването на характерите ни.
Днес, вече като семейство, все така силно я обичам, заради това, че не ми е само съпруга, но и чудесна майка, приятел, слушател, съветник и търпелив партньор във всичко.

​Станислава Стайкова & Грегъри Льокок, женени от 14 години.

Какво споделиха те, за да оценят своята половинка в конкурса:
Станислава:В партньора ми ме привлече първо спокойното излъчване, чаровната усмивка и нестандартен начин на мислене. Всичко това продължава да ме привлича и до днес, но в последствие открих и силното му чувство за хумор и усещането за свобода и лекота, които вече 14 години придава на връзката ни.

 

Грегъри: Първото нещо, което ме привлече в жена ми беше екзотичния външен вид и излъчване, земното поведение и остър ум. Днес продължава да ме привлича и начина й на мислене, детерминираността, с която постига всичко, земността.

​Златина и Светослав Диневи са семейство от 2014 г. „Имаме 3 деца- Йоана на 7 г, Димитър на 5 г и Божидара на 9 месеца.“
Ето какво споделиха те за своята половинка в конкурса:

Златина: Харесах съпруга си (запознахме се през 2010г.), първо визуално и след това ме впечатли с това, че е джентълмен, грижовен и отговорен. Това са качества, които все по -рядко се срещат днес сред младите момчета. Все още тези качества харесвам у него.
Светослав: Спечели ме с усмивката си и лъчезарните очи. Към днешна дата все още го има пламъкът между нас и харесвам отдадеността към семейството ни.

​Георги Красимиров Арнаудов и Ирена Ивова Арнаудова. са семейство  от 18.05.2018г. и имаме две прекрасни момиченца.
Какво споделиха те за своята половинка в конкурса:

Георги: Всичко, което ме привлече и с пълна сила продължава да ме привлича в Рени е: увереност, интелигентност, спонтаност и добродушие.
Ирена: Георги ме плени със неговата уникалност, решителност и енергичност, грижовност и внимание, не на последно място мъжественост.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *