|

„Инвестирайте в брака си, повече от всичко друго!“

Интервюто е част от инициативата „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“, по повод честването на международната Седмица на брака* у нас.

– Бихте ли представили накратко с какво се занимавате като бизнес? 
– Казвам се Ели Александрова и заедно с мъжа ми развиваме семеен бизнес от 6 години. Стартирахме с продажба на плодове и зеленчуци, сега имаме магазин за месо и ни предстои откриване на магазин за готвена храна. Работим заедно.

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– Женени сме от почти 18 години и вярваме в съюза между един мъж и една жена, който за нас е завет, посвещение за цял живот.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака? 
– Плануваме да подкрепим семействата като подаряваме картичка на всеки наш клиент по повод и по време на Седмицата на брака. Картичката има за цел да ни напомни да обичаме своята половинка по начините, по които те се чувстват обичани, като ги насочим с нея и към самата инициатива.

– Бихте ли насърчили и други бизнеси да подкрепят инициативата?
– Бихме насърчили всеки, който е готов, да подкрепи семейството като институция.

– Вашето послание към семейните двойки?
– Не позволявайте нищо да разруши вашият брачен завет. Инвестирайте в брака си, повече от всичко друго. Отделяйте време един за друг и не забравяйте, че нищо не се случва от само себе си. За един успешен брак са нужни много усилия и от двете страни! Не се отказвайте!

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *