|

Ивайло Захариев и съпругата му се включиха в Седмицата на брака

Двамата смятат, че трябва активно да поддържат огъня в брака си.

сем. Захариеви, фотограф Иво Орешков

Доброто ченге Мартин ще излезе от своето прикритие, за да заведе бременната си съпруга Миряна на романтична среща. С това младото семейство ще се включи в събитието на Седмицата на брака, което има за цел да насърчи съпрузите да отделят време за срещи един с друг. Въпреки че съвсем скоро ще станат родители (бебето се очаква на 14-ти февруари), двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности и да потънат в грижи за наследника.

„С Миряна искаме да бъдем добри родители и вярвам, че за това е важно първо да сме добри съпрузи”, споделя бъдещият татко.

Двамата активно подкрепят Седмицата на брака и ще се присъединят към стотиците семейни българи, които тази година ще излязат на романтична среща в дните между 7-ми и 14-ти февруари.

Седмицата на брака е международна инициатива целяща да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности. Тя се провежда ежегодно между 7 и 14 февруари в над 18 страни по света.

Гражданско сдружение «Асоциация Общество и Ценности», която е координатор на инициативата в България, насърчава брачните двойки да сложат брака си на фокус през тази седмица и да развият навик да отделят регулярно време за среща един с друг. За целта са създали сайта www.brak.bg където двойките могат да почерпят различни идеи за това как да заздравят любовта по между си.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *