|

Забавно събитие за необързани в София преди св. Валентин

На 10.02.2024 г. от 14:00 ч. до 17:00 ч. Маривиан и Ивелина Стойкова ви канят на сериозен и весел лагер за необвързани хора „Преди свети Валентин“ в Salted Café в София. Два часа на разговори, смях, общуване и възможност за празнуване на Деня на влюбените, без да е на Деня и без непременно да е в компанията на влюбени.

Целта е необвързаните хора да се запознаят, да се подкрепят, да се намерят в компанията на себеподобни и да не се чувстват некомфортно, че на 14 февруари няма да са на среща със своята половинка.

Събитието е за пълнолетни, необвързани, емоционално и психически стабилни хора, които биха искали да създадат свое семейство. То е добра възможност за запознанство и среща в приятна среда на мъже, които търсят подходящи жени, защото искат да се оженят, и за запознанства и разговори с жени, които търсят подходящи мъже, защото искат да се омъжат.

Капацитет: 40 човека – 20 мъже и 20 жени. Билет: 18 лв. вместо 60 лв.

Повече за събитието информация ще намерите тук. При по-голям интерес събитието ще се повтори. 

Преди да си закупите билет, се свържете с организаторите по телефона – 0894341077, които благодарят за разбирането.

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *