|

Д-р Емерсън и Сара Егерихс в подкрепа на Седмицата на брака в България

„Ние вярваме, че най-ценното наследство, което можем да оставим на нашите деца е ние да имаме добър брак.“ Това споделиха д-р Емерсън и Сара Егерихс в интервю в подкрепа на #СедмицаНаБрака. 

От интервюто ще научиш още: 
❓ Кой е принципът, помогнал на милиони двойки да подобрят брака си?
❓ Кои са някои от най-трудните сезони и предизвикателства през семейния живот и как да ги преодолеем?
❓ Кои са едни от най-ценните уроци за брака и за родителството, които са научили и предават на други? 

?‍? Д-р Емерсън Егерихс е международно известен говорител по темата за брака, родителството, комуникацията и др. ? Той е автор на 12 книги, включително бестселъра на New York Times “Любов и уважение”, който е носител на платина и награда за Книга на годината, продадена в над 2,1 милиона копия и преведен на над 26 езика, вкл. и на български. Той и съпругата му Сара са женени от 1973 г. и имат три деца и шест внуци.

? Не пропускай да чуеш принципът, променил живота на милиони двойки, в онлайн сесията с д-р Емерсън Егерихс на 13 февруари от 19ч. Вземи своя билет с 50% намаление с промокод MW2022 на: https://bit.ly/32iBSmk
Билетът осигурява достъп до всички 7 сесии от събитието „Успешни отношения сред предизвикателствата на живота“ от 7 до 14 февруари, и достъп до тях две седмици след приключване на събитието.

? Харесай Facebook страницата ни fb.com/brak.bg, за да следиш за събитията, конкурса и предизвикателствата в рамките на инициативата!

Водещ на интервюто: Михаела Джоргова, координатор на екипа на Седмицата на брака
Превод от английски език: Александър Джоргов

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *