|

Дискусия на тема: „Какво свързва и какво разделя мъжете и жените?“

Мъжете са от Марс, а жените от Венера. Дали е мит или реалност това разделение между половете? Какво ни кара непрекъснато да се стремим един към друг, но и така често да се разминаваме?

Кое е онова, което понякога ни пречи да „заговорим на един и същи език“? Какво представлява здравословната близост между партньори? Има ли такава всъщност? Кой и защо определя здравото в отношенията? Как да заявим собствените си нужди и как да чуем тези на отсрещния? Само нуждите ни ли градят отношенията с нашия партньор?…
По тези и още въпроси ще говорим на 12.02.2022г. между 17:00 и 18:00ч. в онлайн дискусия в Zoom. 

Срещата е безплатна, ще премине в дискусионна форма и участниците ще имат възможността да задават въпроси на психотерапевта Анелиа Дудина. 

Нужна е предварителна заявка за участие най-късно до 11.02.2022г. на и-мейл: [email protected]. Моля напишете в заявката си своите имена, оставете ни свои и-мейл и телефонен номер за контакт. До 24 часа след вашата заявка, ще получите потвърждение, че сте записани за участие в онлайн срещата.

Допълнителна информация за водещия: 

Анелиа Дудина е завършила психология (бакалавърска и магистърска степен), след това е преминала обучение в продължение на още 6,5г. и е дипломиран психотерапевт. Психотерапевтичната модалност, в която е обучавана, се нарича психодрама и е свързана с корекция на личността в дълбочина, чрез преживяванията на клиента, използвайки подходи от театъра. Притежава умения да прилага техники и от други психотерапевтични модалности. Има опит в работа с клиенти над 10 години. Към момента реализира частна психотерапевтична практика, в която съчетава няколко дейности – психологическо консултиране и индивидуална психотерапия, психотерапия в групи, водещ е на семинари, фирмени тиймбилдинги и различни обучения, създател на идеята и редактор на безплатното онлайн списание за психотерапия „СимвоЛичност“. Въпреки професионалния опит, който има, с различни психотерапевтични подходи, Анелиа приоритетно прилага в работата си т.нар. психодинамични подходи, които предполагат разкриване на първопричината за даден проблем и нейната корекция. Счита, че това е важно за клиентите, с които работи, тъй като често работата „на повърхността“ постига или временен ефект, или понякога дори няма такъв.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *