|

Дискусия за съвременните предизвикатества и мястото на прошката в брака

На 12 февруари, понеделник от 18:30 часа в ателие-книжарница „Къща за птици“ в столицата ще се проведе дискусия на тема: „Съвременните предизвикателства и мястото на прошката в брака и семейството“.

Водещ на беседата ще бъде Зоя Димитрова, сертифициран семеен терапевт, презвитера и магистър по богословие. От многогодишният си опит в консултирането на семейни двойки и младежи тя познава отблизо сървременните предизвикателства, с които те се сблъскват. Зоя е преподавател в православното „Училище за предбрачна подготовка“ и „Училище за семейни“, с които също ще има възможност да се запознаете.

Присъстващите ще имат възможност да участват в дискусията, както и да зададат своите въпроси. Събитието се провежда по повод международната Седмица на брака, която се отбелязва ежегодно между 7 и 14 февруари, в над 23 страни по света.

Заповядайте в Къща за птици, където заедно с други ще може да намерите отговор на важни и често пъти пренебрегвани теми във взаимоотношенията между партньорите, за които малко се говори в обществото.

Събитието се организира със съдействието на фондация „Бащинство“.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *