|

Дискусии на теми „Успешен брак“ и „Как да поддържаме брака си жив“

В Седмицата на брака* в България Сдружение „Нов живот“ – гр. Варна ще организира срещи и дискусии на теми „Успешен брак“ и „Как да поддържаме брака си жив“. Вход за всички сбирки – свободен, в сградата на ХЕБЦ – бул. „Сливница“ 98.

Датите са:
08.02. от 17.00 – 18.00 ч. – Откриване;
18.00 – 19.00 ч. свободна дискусия на тема „Брак“ ;
11.02. от 18.30 – 19.30 ч. Гост – говорител п-р Георги Георгиев ХЦ „Спасение“ и отворен форум за въпроси и отговори по темата;
13.02. от 18.30 – 19.30 ч.

Всеки ще има възможност да задава въпроси и споделя лични казуси, които имат нужда от разрешаване. Който има нужда от лична или анонимна консултация, ще му бъде предоставена. Ще се споделят практики и опитности за справяне с кризисни ситуации в семейството и с децата.

Също така семействата, които се нуждаят от консултации относно брачните взаимоотношения, ще имат възможност да се възползват от това напълно безплатно (и в удобно за тях време през седмицата).

Възможно ли е да имам щастлив брак след 5, 10, дори 15 години, и то с един партньор? Възможно ли е да не давам достатъчно от себе си, за да върви добре моят брак? Има ли фактори, които влияят върху него и кои са те? Децата, до каква степен са фактор в брака…?
На тези и много други въпроси ще си отговорим на нашите сбирки.
Всеки е добре дошъл!

За допълнителна информация – телефонен номер 0887 611 822.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *