|

„Детектив в музея“ и още от Националния политехнически музей

Националният политехнически музей ще се присъедини към инициативата „Седмица на брака“ давайки възможност на всички гости да разгледат постоянната експозиция и временните изложби, както и да правят самостоятелни експерименти в детския кът, срещу закупен входен билет според тарифата на музея.

За 11.02.2023 г. (събота) са подготвени две специални предложения:
От 11:00 ч. и малки, и по-големи любопитковци могат да се включат в музейно-познавателната игра „Детектив вмузея“. В нея те ще влезнат в ролите на Шерлок Холмс и д-р Уотсън и с помощта на музейния водещ ще научат как сами да търсят и намират важна информация, да мислят бързо, да работят в екип и да говорят пред публика. Освен входен билет е необходимо и допълнително заплащане от 5.00 лв. на участник.
От 12.30 ч. в кабинета по физика ще започне забавно пътешествие из дебрите на физичните явления и закони. Таксата за демонстрацията е 10 лв. на човек плюс входния билет.

За повече информация:
Национален политехнически музей
София, ул. „Опълченска“ № 66
тел.: 02 931 80 18; 0876 175 745

http://polytechnic-museum.com/

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *