| |

Ден 8-ми: Реши да продължиш!

Мисъл на деня: «Перфектната връзка всъщност не е съвършена, а резултат на това, че двамата никога не се отказват.» Неизвестен автор

Искрено се надяваме ежедневните предизвикателства на Седмицата на брака тази година да са ви вдъхновили да се придвижите напред във вашето взаимоотношение. Истината е, че отнема време да преодолеем негативните отношения, навици и нагласи в себе си. Важно е да не се предаваме. Да продължим. Промяната е процес и е единственото сигурно нещо в живота. Когато усетите навдигането на негативни отношения,  помислете за това, което причинявате на себе си и човека до вас и как това влияе на вашето взаимоотношение, на децата и близките ви.  Изберете да заложите на противоположните на тях нагласи.  Бъдете търпеливи към себе си и не се обезсърчавайте от неуспехите.

Разпечатайте списъка с предизвикателствата или го запазете на достъпно място в телефона си. Това ще ви помогне да размишлявате къде сте вие в този процес! Често срещахте думите „избирам“ и „избор“. Когато става въпрос за отношение, в брака и във всяка друга сфера, изборът е ключовата дума! Ако срещате трудност в преодоляването на някои от тези негативни нагласи, споделете с близък приятел, който би могъл да ви помогне. Помолете го да се интересува периодично как се справяте в област, в която искате да видите промяна. 

Поемете отговорност за собствената си промяна към добро. Ще се изненадате колко много любимия ви човек ще се промени положително, когато вие промените нагласата си спрямо него.

Ще се радваме да ни пишете по какъв начин промяната във вашата нагласа е повлияла на вашето взаимоотношение!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *