|

Да сплетем гнездо от нашите ръце – отново!!

В рамките на инициативата Седмица на брака ние – Радо Михов, Джош Маркузов, Коста Ланджов, Пламен Димитров и Виктор Макаров – ще ви попеем и посвирим на ушенце. Тъй като е трудно да съберем до камината вкъщи всички желаещи да ни послушат, смятаме да пресътворим уюта на домашния концерт в центъра на София: каним ви на музикално-поетична среща в The Salted Cafe. Ще отворим врати в 18:30 ч., а точно в 19:00 ч. ще засвирим.

КОИ СМЕ НИЕ? Съвременни български поети с китара, които сами сътворяват и изпълняват песните си. Един от нас (Коста) не пише текстове, но авторските му композиции рисуват цели светове (макар и без думи) и затова сърце не ни дава да кажем, че не е поет  През следващите дни ще публикуваме в събитието линкове към Ютюб и кратка информация за всеки от участниците.
КОЛКО Е ВХОДЪТ? Много се чудихме дали да е 10, 15 или 20 лв. (в тия кризисни времена). Накрая решихме да бъде, както казват музикантите, „НА ШАПКА“. Въпросната шапка ще е готова да приеме всяка сума, която вашият личен (семеен?) бюджет позволи да отделите за тази незабравима вечер.

Кога: 11.02.2023г. от 18:30 до 21:00 часа
Къде:The Salted Cafe на ул. Братя Миладинови, № 38, София
Facebook events Да сплетем гнездо от нашите ръце – отново!! 

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *