|

Да сплетем гнездо от нашите ръце – концерт

На 14 февруари, от 19ч. Седмицата на брака ще завърши с ежегодния концерт „Да сплетем гнездо от нашите ръце“.

Това ще е четвъртото издание на концерта, който ще ви поднесе многообразие от музикално-поетични произведения: предбрачни (влюбено-наивистични), брачни (сватбени), следбрачни (любовно-реалистични), детски (да им е мирна главата на мама и тати), детински (след като децата заспят, родителите също имат право да се повдетинят), дълбокомислени (да се знае, че сме истински поети)…
Тази година концертът ще се предава онлайн, предвид обстановката.

За да чуете концерта е нужно да отворите събитието в 19:00 на 14 февруари (понеделник). Ще видите линк, на който да кликнете и да го гледате. 

Участниците:
Бившата поп-звезда и настоящ рок-бард Радо Михов (сещате ли се за „Аз съм дърта пияницаааа…“?) със съпругата си Криси Джоунс и незаменимия им перкусионист Динко Динев (който по съвместителство също е млад-бард, та ще чуем една-две и от неговите песни).
Пламен Димитров – виртуозен мултиинструменталист и бард с опасния навик да превръща на песен почти всяко стихотворение, което му хареса.
Виктор Макаров – богослов; преводач на мюзикълите „Чикаго“ и „Фантома на операта“; поет с китара с еклектично отношение както към музиката, така и към словесността.
Косьо Кучев – още един мултиинструменталист и определено най-добрият импровизатор сред нас, заедно с когото се надяваме пруд очите ви да сътворим нова песен за семейството (идеята дойде от другия майстор на импровизираното текстописане – Радо Михов)
Куклените актьори Димитър Пишев и Све Станчева, които заедно са дует „Послепис“, ще ни споделят от опита си на годеници цели три любовни песни – на видео, понеже имат представление.
Крис Макаров, който не само че ще подкрепи перкусионно Виктор Макаров, но и ще ни зарадва с някоя собствена композиция.

Специални гости на вечерта ще бъдат домакините: Гроздан Стоевски, основател на блус бандата Rocking chair, заедно с опасно талантливия си син – китариста Дани Стоевски. 
Очакваме ви с нетърпение на 14 февруари от 19 ч.!

Линкът към фейсбук страницата на събитието, където ще се излъчи концерта  е: 
https://www.facebook.com/events/431821418727186

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *