|

Да намериш човек, с когото да изградиш семейство е богатство

Интервюто с Георги и Силвия Ванкови, по повод включването им като семеен бизнес в инициативата „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“, по повод честването на Международната Седмица на брака у нас.*

– Бихте ли се представили накратко?  
– 
Казвам се Георги Ванков, със съпругата ми Силвия сме семейство от 15 август 2015 г. От началото на 2016 година развивам собствен бизнес в сферата на транспортните и кърти, чисти, извозва услуги.

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на Седмицата на брака у нас?
– 
За нас семейството е ценност. Вярваме, че това мъж и жена да се врекат и да вземат решение да бъдат заедно докрай, носи сигурност и поставя стабилна основа за градеж на едно здраво семейство.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака?
– Ремонтните дейности обикновено носят напрежение на хората. Аз и екипът ми се стараем да внесем различно отношение при всеки клиент. По повод Седмицата на брака през месец февруари всеки направен оглед ще бъде безплатен, а при направена поръчка клиентът ще може да получи 10 процента отстъпка.

– Какво е посланието Ви към семейните двойки?
– Да намериш човек, с когото да изградиш семейство е богатство, съхранявайте това богатство и го поставяйте на първо място!

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *