|

Георги и Галина Найденови: „Бракът е като огъня – трябва да се поддържа!“

Интервюто е част от инициативата: „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“, по повод честването на Международната Седмица на брака у нас. *
 
– Бихте ли се представили с 2-3 изречения, няколко думи за вас или бизнеса ви.
– Ние сме Георги и Галина Найденови. Женени сме от 15 г. и имаме 3 дъщери. От 10 години участваме в един от най-красивите и незабравими дни в живота на хората – техните сватби, рождени дни и всякакъв вид партита! Освен планиране на събитията и декорацията им, от две години Viktoria Bridal Studio предлага феерични и зашеметяващи модели булчински рокли на френски дизайнери.

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– За нас бракът е ценност! Вече 15 години осъзнаваме, че това е посвещение, което въпреки отговорностите, ни дава сигурност, учи ни да се променяме и да се приемаме такива каквито сме, да правим кампромиси и да растем в любовта и уважението си един към друг. Ако погледнем брака от тази страна, тогава той няма да е закон или „просто подпис“, както обществато днес често определя брака, а благословение и радост.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака?
– По време на Седмицата на брака, от 7 до 14 февруари, предлагаме 20% отстъпка за декорация и избор на булчинска рокля. Имаме и допълнителни изненади.

Вашето послание към семейните двойки:
– Никога не приемайте другия за даденост! Не забравяйте ежедневните малки жестове, които ще напомнят колко цените и обичате човека до вас. Защото бракът е като огъня – трябва да се поддържа!

За повече информация и връзка с Viktoria Bridal Studio пишете на [email protected] или се свържете на телефон 0894663183.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *