|

Влиянието на порнографията днес

Заповядайте на онлайн събитието „Влиянието на порнографията днес“ на 13-ти февруари, събота, от 13:00 часа в платформата Zoom.  

Събитието се провежда по повод честването на Международната Седмицата на брака* у нас. Неговата цел е да осветли влиянието на поргонграфията върху личността, семейството и обществото и да даде някои насоки за справяне с нея.  

Събитието ще включва 30-минутна презентация, покриваща темата за вредата от порнографията и ще предостави някои насоки за справяне с проблема. След презентацията ще има време за въпроси, споделяне и коментари по темата от участниците. 

По време на събитието ще научите:

  • Какъв е ефектът на порнографията върху мен? 
  • Какъв е ефектът на порнографията върху моето семейство? 
  • Какъв е ефектът на порнографията върху обществото?
  • Какъв е ефектът на порнографията върху участниците в нея? 
  • Кои са някои от практичните начини за справяне с проблема? ​


​Участието в събитието е безплатно и не е нужна регистрация за него. Всеки е добре дошъл да се включи, до запълване на местата, през линка за участие:
https://zoom.us/j/99270212763?pwd=Uk1rei9QSjkyYlhKdzJNejU3UmZ0QT09

Бъдете по възможност 5 минути преди началото!

​Водещ на онлайн събитието, под формата на уебинар, е Емил Коцев. Емил има интерес към вредите от порнографията и опит в работата с млади хора, които са попаднали в нейния плен.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *