|

Владимир Николов: „Зависи само от вас да стигнете докрая“

Интервю с Владо и Мая Николови, по повод подкрепата им на Седмицата на брака у нас. 

– Какво ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?

– Мая Николова: Откакто подкрепихме преди две години тази чудесна инициатива, която поощрява брака, ние не спираме да говорим и защитаваме тезата за важността и силата на желанието на двама човека, които искат да станат законно семейство. Прекрасно е да видиш млади хора в България, които вярват в семейните ценности и се решават на тази важна стъпка. Казвам важна, защото тя е наистина такава и за техните бъдещи наследници, които след време най-вероятно, взели примера от своите родители, ще създават законни семейства. 

– Вашето послание към семейните двойки?
– Владимир Николов: С човек до теб животът е по-интересен и лесен. Когато този човек ти е показал, че вярва в теб и не се колебае да го покаже и пред света по законен начин, тогава той става още по-ценен за връзката между двама влюбени. Взели сте правилното решение, но не забравяйте, че зависи само от вас да стигнете заедно до края…

– Бихте ли разказали малко повече за волейболното ви училище?
– Владимир Николов: Школата ни бе сформирана малко след европейското първенство, което се проведе в София. Основната концепция на т.нар. училище е да се даде възможност на максимален брой хора да се занимават с този красив и отборен спорт. Първите тренировки стартираха в началото на ноември 2015 г. и интересът бе много голям. В момента тече четвъртият сезон на школата, която вече има 18 групи и над 250 трениращи в София. Най-малките възпитаници на училището са на възраст 5 години, а най-големите – прехвърлят 50. Имаме два отбора, които участват в държавното първенство за юноши и девойки и три в Аматьорската лига. Използваме най-добрите зали за аматьорски спорт, периодично се правят турнири и кампове на най-различни места из България. От повече от две години имаме и тренировъчни групи в Русе и Велико Търново. В школата ни участват и цели семейства, които са избрали съответната на нивото им група. Събитието, олицетворяващо най-добре същността на школата, е турнирът „Предизвикай вашите!“. В него деца на възраст от 8 до 13 години участват със свои родители във формат четирима срещу четирима, а по традиция вече шампионите играят срещу мен.

– Какво планирате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака?
– Владимир Николов:Предлагаме две безплатни тренировки в подходяща за нивото група и 10 % отстъпка от една месечна такса за записвания*. Ако ми остане време, и аз бих се включил в някое занимание!

* Офертата важи за цялата година! Важно е при записването си да кажете, че сте научили за тази отстъпка, от предложението на Владо и Мая Николови, по повод подкрепата им на Седмицата на брака.

Вижте повече на: 
https://www.facebook.com/1508116329498395/posts/2097829050527117/

* Владо и Мая Николови са част и от журито на конкурса на Седмица на брака 2019
Вижте повече на: https://www.brak.bg/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b0-2019-%d1%82%d1%8a%d1%80%d1%81%d0%b8-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%b9/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *