|

Включете се в събитията по повод Седмица на брака 2023

На 2 февруари, или до изчерпване на местата, ще може да вземете билет за първите седем събития на специалната цена от 60 лева с промокод SVA2023. 
​Вижте и другите събития за семейни и необвързани, много от които са безплатни!

07.02.2023г. 19:00-20:00ч. „Автентична и дълготрайна близост“ с Нийл и Даян Арнолд, онлайн в ZOOM
НИЙЛ И ДАЯНА АРНОЛД имат за своя страст възстановяването на личности, семейства и бракове, използвайки уроци от своите лични кризи и професионално нон-хау. Женени за почти 40 години и с трима синове, три снахи и прекрасна внучка — те са преживели трагедии, през които малко биха преминали.

Даяна е лицензиран професионален фамилен терапевт с експертиза за справяне с травма (EMDR). Нейната професионална работа е доказано ефективна. Като успешен управител във финансовата индустрия, Нийл е ангажиран да помага на хората да успяват, възстановявайки се от своите емоционални рани.
Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Нийл и Даян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

08.02.2023г. 19:00-20:00ч.И заживели щастливо…“ с Мадлен Алгафари онлайн в ZOOM
Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.

Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща. 
Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Мадлен, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

09.02.2023г. от 19:00ч. до 20:00ч. „Финансовата грамотност у дома“ със СТОЙНЕ и АДИ ВАСИЛЕВИ
Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK).

Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати. След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM със Стойне, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

10.02.2022г. от 19:00 до 20:00ч. „Тайната да останеш щастливо женен с деца„ с Дани и Нора Таневи онлайн в ZOOM
ДАНИ И НОРА ТАНЕВИ са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на четири прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи. Нори е завършила Икономическия университет във Варна и е работила в банка. 

​С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Дани и Нора, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

11.02.2023г. от 19:00 до 20:00ч. „Трудности при възпитанието… и как да ги преодолеем?“ с Цвети Христанова, онлайн в ZOOM 
ЦВЕТИ ХРИСТАНОВА е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство. Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез интерактивната платформа за родители Оммм.

Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Цвети, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

13.02.2023г. от 19:00 до 20:00ч. „Как децата успяват: тайната сила на брака“ със Стоян Георгиев онлайн в ZOOM
СТОЯН ГЕОРГИЕВ е редактор на популярния блог за семейни отношения Semeistvo.bg и председател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“, организация, специализирана в работа със семейства. 

Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации. Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM със Стоян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

14.02.2023г. 19:00-20:00ч „Семейната идентичност“ с известния мотивационен говорител Марк Гънгър, онлайн в ZOOM
МАРК ГЪНГЪР е популярен мотивационен говорител, автор и музикант. За повече от 30 години той помага на двойките да разберат и приложат тайните на успешния брак. Когато става въпрос за брак и взаимоотношения, Гънгър е един от най-търсените говорители в света.

Всяка година хиляди двойки посещават неговите изключително интересни и забавни събития за двойки.
Неговото чувство за хумор и позитивизъм правят всяка една негова лекция уникална и полезна. Негови ресурси се използват в Американската армия. Има множество изяви на места като Focus on the Family, Life Today, ABC News and Washington Times.
Вземи своя билет за онлайн събитието в ZOOM с Нийл и Даян, заедно с още известни говорители. Виж повече на: https://bit.ly/3ILLPMc

05.02.2023г. от 14:00 ч. „Път към свободата“ организира среща за партньори и/или близки роднини на зависими в гр. СофияСемейство Дмитрий и Екатерина Карпови, като бивши зависими и инициатори на програмата у нас, ще споделят ценен опит и препоръки за това какво да правим, ако имаме зависим вкъщи.

На място ще можете да се запознаете с хора с вашия проблем и да разберете как да започнете, стъпка по стъпка, да се приближавате към възстановяването ви – вашето и на близките ви. Всеки, който търси помощ за близки борещи се със зависимост, е добре дошъл! Вход свободен!  Виж повече на: ​​https://bit.ly/3jeaTkl

На 07 и 13 февруари 2023г. от 18:00ч. Кафе-книжарница „Жираф“ в сърцето на София организира Творческа работилничка за изработване на фигурки от глина. Събитието е планувано в две части и приканва малките творци, които искат да зарадват своите родители с подарък по повод празника на любовта!
Къде: ул. Любен Каравелов 70, София 
Виж повече на: ​https://bit.ly/3Y8w1HW

08.02.2023г. от 19:30ч. “Атлети в действие” кани несемейните любители на бордовите игри и тениса на маса на приятелски игри и дискусия за взаимоотношенията преди брака.
„Атлети в действие“ създава атмосфера на свобода, приемане на различията и непринудени взаимоотношения. 
Вход: Свободен
Къде: Младост 1, София, бул. Йерусалим №15
Виж повече на: https://bit.ly/3HiLXkU​

08.02.2023г. от 19:00 до 20:30ч. Ева Кулева от Rare Life Coaching & Matchmaking ви кани на Вечеря с любовни рецепти – коучинг разговори в тесен кръг в ресторант Щастливеца в София. Срещата е подходяща за жени и мъже на възраст между 27 и 57 години. По време на нея ще можеш да споделиш своите дилеми и притеснения, ще бъдеш изслушан, ще ти бъдат зададени въпроси, които ще ти помогнат да намериш яснота. Ева ще сподели своя опит и знания, и ще ти вдъхне вяра в любовта. 
Виж повече на: https://bit.ly/3k43Bja

09.02.2023 г., четвъртък, от 18 ч. Кафе-книжарница „Защо нe?“ на ул. Солунска №49 в София организира прожекция за несемейни на драматичния-фентъзи филм „Животът е прекрасен“. 
Филмовата вечер е чудесна възможност да прекараш време в приятелска атмосфера, да се запознаеш с нови хора на сходна възраст, с които да споделиш своите прозрения. 
Вход: свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3H91zHK​

​10.02.2023г. от 14:00ч. ще се проведе лекция-беседа в столичния Университет по библиотекознание и информационни технологии на тема: Как да запазим мира в отношенията ни? Ще бъдат разгледани въпроси като:

– Какво за мен означава мир? 
– Кога губим мир със себе си?  А с другите?
– Как да възстановим и поддържаме мира в отношенията ни и още. Гост-лектор: Михаела Джоргова, психолог, координатор на екипа на Седмицата на брака в България.
​Виж повече на: ​https://bit.ly/3QKxxx4

11.02.2023г., събота, Националният политехнически музей ще се включи с две специални предложения:
От 11:00ч. и малки, и по-големи любопитковци могат да се включат в музейно-познавателната игра „Детектив в музея“. В нея те ще влезнат в ролите на Шерлок Холмс и д-р Уотсън и с помощта на музейния водещ ще научат как сами да търсят и намират важна информация, да мислят бързо, да работят в екип и да говорят пред публика.

От 12.30ч. в кабинета по физика ще започне забавно пътешествие из дебрите на физичните явления и закони. Виж повече на: https://bit.ly/3XaoaJt​

10.02.2023г., петък от 18ч.  Кафе-книжарница „Защо не?“ на ул. „Солунска“ 49  в София организира приятелска забавна вечер с настолни игри за несемейни
​Ще може да се потопиш в приятелска атмосфера и ще имаш възможност да се запознаеш с нови хора докато се забавлявате заедно.
Вход: свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3GHgZBv

На 11 февруари 2023г. от 15:00ч. Сдружение „Нов живот“ – гр. Варна ще организира събитие – беседа на тема – „Семейството, проблеми и взаимоотношения“ с гост говорител Герхард Родхер (международен говорител от Германия, съпруг и баща на 5 деца). В дискусията ще могат да се включат всички участници с въпроси и коментари по темата.

В „Седмицата на брака“ от 07 до 14.02.2023г. също сдружение „Нов живот“ – гр.Варна ще предоставя безплатни семейни психологически консултации(терапии) за родители и деца. 

​Вход – свободен.
Виж повече на:
 https://bit.ly/3wVODiu​

11.02.2023г. от 18:30ч. до 21:00ч. в центъра на София, The Salted Cafe ще се проведе МУЗИКАЛНО-ПОЕТИЧНА ВЕЧЕР под надслов: „Да сплетем гнездо от нашите ръце“ с участието на Радо Михов, Джош Маркузов, Коста Ланджов, Пламен Димитров и Виктор Макаров.

Те са съвременни български поети с китара, които сами сътворяват и изпълняват песните си. Канят всички желаещи да ги послушат, пресътворявайки уюта на домашен концерт пред камината. 
Виж повече на: https://bit.ly/3WJa7cN

11.02.2023 от 18:00 часа център ВИВО в Стара Загора организира на живо и онлайн ателие на тема Стиловете на възпитание с психолог Ирена Стоева.

На това ателие ще може: да откриете вашия стил на възпитание, да прецените дали да продължите с него, да се запознаете с най-успешния стил за отглеждане и възпитание на деца. и още. Ателието е подходящо за родители, възпитатели, педагози, психолози, ръководители.​ 
Вход: Свободен.  Виж повече на: https://bit.ly/3CTL0wZ​

11.02.2023г. от 17:00 до 19:30ч. Вкусни запознанства за несемейни-кулинарен клас и запознанства на живов Кулинарно Училище Amuse Bouche, Бизнес Център Витоша, бул. “Черни връх” №47, ет. 1

В приятна обстановка ще се запознаеш с готини хора.
Ще се забавляваш, ще готвиш в екип и ще усвоиш нови кулинарни знания и умения. Ще хапнеш вкусна храна, приготвена от теб и твоя ‘съотборник’. Виж повече на: https://bit.ly/3GjOeL3

На 11 февруари 2023г. от 17.30 ч.,Асоциация „Ново начало“в с. Медово кани семействата на вдъхновяващо събитие под мотото „Семейна вечер”  организирано  по случай 12-то честване на Седмицата на брака в България. Очаквайте въпроси, откровени отговори и възможност да видим партньора и семейния живот под друг ъгъл.

Вход: свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3wZuZSY​

На 12.02.2023г. /неделя/ от 11:00ч. Фондация „Бащинство“ със съдействието на Енорийския център към Храм Покров Богородичен в гр. София организира БЕЗПЛАТНА прожекция на вероятно най-добрия документален филм по темата „Взаимоотношения между деца и баща“.

Филмът „Отсъстващ“ има 6 международни награди и разкрива ефектът от липсата на бащи върху техните деца.
„ABSENT“ показва колко важни са бащините любов, уважение и приемане за младите мъже и жени в днешното общество. 
Вход: Свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3kYJaVj​

12.02.2023 г. от 17:00 до 19:00 ч. в София фондация „Нови стъпки“ организира забавно събитие за семейства под мотото: „Дарът на любовта”, по повод Седмицата на брака у нас.

Събитието включва занимателни игри и музикална програма, с водещ Олег Орфеев, артист и  професионален аниматор.
​Вход свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3j4goCc

12.02.2023г./неделя/ от 18:00ч. Ако искаш да отпразнуваш Свети Валентин различно тази година заповядай да се насладиш на жива музика, интересни игри и да чуеш нещо интересно за Red flags във връзките.

Събитието ще се проведе в кафе-книжарница Жираф в София, на ул. „Любен Каравелов“ №70. То се орагнизира от фондация „Възможности за всеки,“ по повод 12-то честване на Седмицата на брака в България. Вход: свободен
Виж повече на: https://bit.ly/3lkx0pT

13.02.2023г. от 18:30 до 20:00ч. в София ще се състои КОНЦЕРТ ОТ ЛЮБОВНИ ПЕСНИ В ДВА ЖАНРА – КЛАСИКА И ДЖАЗ, посветени на темата за любовта. Те ще бъдат изпълнени от високо ценената в международен мащаб наша изпънителка и професор по пеене Светлана Иванова –  сопран и Томислав Вичев – пиано.

Ще чуете композиции на световно известни имена като: Гершуин, Коул Портър, Бах, Бизе, Пучини, Глук и др.
Мотото на концерта е: Любовта ще спаси света. Той се провежда под патронажа на „Кресчендо България“, с любезното съдействие на „Агапе България”. Вход: свободен, до изчерпване на местата. Адрес: Младост 1, бул. Йерусалим №15  Виж повече на: https://bit.ly/3XkroKs​

13 февруари 2023г. /понеделник/, от 19:00ч. в Salted Café Sofia ще се проведе лекция на тема: „Как  да намеря правилния партньор в живота си?“, с д-р Ефтим  Парушев. 
Как човек може да избегне фаталните грешки и на какво  трябва да обърне внимание, за да намери този, с когото бракът му да  бъде успешен.
Виж повече на: https://bit.ly/3Y2VbaB 

На 13.02.2023г. /понеделник/ в навечерието на 14 февруари община Видин организира среща-беседа „Бракът – любов и още нещо…“.

В срещата ще участват представители на различни поколения – две брачни двойки, които празнуват тази година диамантената си сватба (60 години заедно); двойки, които правят първите си стъпки в съвместния брачен живот, както и многодетни семейства. Всички те ще разкажат за своя общ път и коя е тайната на успешното съжителство. Виж повече на: ​https://bit.ly/3xa5KNH

14.02.2023г. от 17.30 ч. Химически клуб Драгендорф към Химическия факултет на Пловдивския университет организира на живо събитие на тема: Аз химикът и моето семейство.

Ще бъдат представени забавни химически експерименти с участието на семейни двойки, деца и родители, братя и сестри и др. Входът е свободен.
Добре дошли са настоящи и бивши студенти на факултета и всеки, който иска да научи повече за химията и семейните отношения!
​За повече информация и контакт: https://bit.ly/3WYo0EX

На 14 февруари 2023г. от 18:30 Ч. ДО 21:00 Ч.
Романтика по испански / фламенко китара feat SAMU – за празника на любовтафламенко вечер в интимна атмосфера, която ще ви потопи в усещане за испанска романтика…
Къде: Жираф Кафе-Kнижарница в сърцето на  София
Виж повече на: Facebook events

18.02.2023 г. от 13:00 ч. в Русе, Фондация „Възстанови живот“ организира семейни време с хапване, игри и още. 
Събитието има за цел да събере семейства, които да се  насърчат и забавляват заедно. За целта ще има лека почерпка, игри и още … 

Вход свободен 
Виж повече на: https://bit.ly/3R01bhV​

Подобни статии

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *