|

„Бъдете смели и обичайте от сърце!“

Интервюто е част от инициативата на Седмица на брака у нас „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“.

– Бихте ли представили накратко Вашето име и мисия като бизнес? 
– Здравейте, казвам се Георги Аронов и съм основател и мениджър на фирма за професионално почистване „Go Cleaning“. В бизнеса с почистване съм повече от 10 години. Нашата мисия и цел е да има колкото може повече чисти и уютни домове и офиси, където хората могат да се насладят на приятна атмосфера.

– Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас?
– Женен съм малко повече от 2 години, винаги съм вярвал в традиционния брак и семейство, защото именно там човек намира подкрепата и топлината, от която има нужда, за да върви напред. Подкрепям Седмицата на брака, защото знам, че там, в брака, се крие силата на едно общество. Когато имаме здрави семейства, имаме и здрави деца, и поколения.

– Какво планувате да направите в подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака? 
– Знаем, че в днешното забързано ежедневие на хората не им остава време да почистват домовете и офисите си, както би им се искало. Затова, за всички, които си поръчат основно почистване на дома или офиса през месец февруари 2019 г. ще получат 20% намаление от цената.

Единственото, което трябва да направят е, когато се обадят на нашите телефони да използват ключовата фраза „Седмица на брака“, за да получат своята отстъпка.

– Бихте ли насърчили и други бизнеси да подкрепят инициативата?
– Разбира се, че бих насърчил и други компании и фирми да подкрепят Седмицата на брака. Важно е младите хора, на които им предстои да встъпят в брак, да знаят, че имат подкрепа и разбиране. Като всяко ново начало човек се нуждае от това. Ще се радвам да видя много хора, ангажирани с тази инициатива.

– Вашето послание към семейните двойки.
– Бракът е като цвете – необходимо е много внимание, любов и грижи, но всичко си заслужава, защото след това резултатите са феноменални. Бъдете смели и обичайте от сърце!  

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *