|

„Брачният партньор е най-добрият ти приятел“

Интервюто е част от инициативата: „Бизнеси в подкрепа на брака​ и семейството“, по повод честването на Международната Седмица на брака у нас*.

– Бихте ли се представили?
-Казвам се Атанас Петров, продавам, монтирам и ремонтирам всякакви климатици и климатични инсталации.

 – Какво Ви мотивира да подкрепите семействата, по повод честването на международната Седмица на брака у нас? 
– Аз лично вярвам в брака. А и съм семеен. Вярвам, че бракът не е остарял и има място в обществото. Мисля, че като родители не успяваме да обясним ползата и смисъла от брака на следващото поколение.

– Какво планувате да направитев подкрепа на семействата по повод Седмицата на брака? 
– Ще направя 10 % отстъпка от цената на климатиците, които продавам, за целия февруари, за всички семейни двойки. Искам да дам и още 20% отстъпка от монтажа на всички млади семейни двойки с до 5 години брак.
– Бихте ли насърчили и други бизнеси да се включат с подкрепа на семействата? 
– Разбира се, вече го направих.

– Вашето послание към семейните двойки.
– Мисля, че е важно да знаят, че да живееш под един покрив и да се прибираш вечер при човек от другия пол това не е брак. Бракът изисква посвещение, дългосрочно. Бракът не е като договора с мобилния оператор. Не са ви обслужили добре и сменяте оператора. Бракът е завет, нещо, което пазим, и нещо, за което се борим. Брачният партньор е най-добрият ти приятел, повтарям, брачният партньор ти е най-добрият приятел. Разбира се, компромисите и съхранението на брака зависят и от двамата участници, както от жената, така и от мъжа.

* Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *