|

„Бракът не е само подпис“ е посланието на Седмица на брака 2016

Седмицата на брака ще се проведе от 7-ми до 14-ти февруари 2016г. за пети пореден път у нас! Целта на предстоящата седмица е да насърчим двойките и да покажем на младите хора у нас, че бракът не е само подпис, но много повече. Ще акцентираме върху ползите от брака, защо продължава да е актуален и какво го прави успешен.

Искаме да насърчим брачните двойки, че е възможно да имат здрави и пълноценни бракове, основани на взаимна любов и посвещение. 

Как да подобрим взаимоотношенията помежду си е предизвикателството на Седмицата към тях през 2016-та. Основно внимание ще отделим на уменията ни за това как да се справим по-добре с комуникацията и как успешно да решаваме конфликтите в брака. 

Всяка сутрин от 7 до 14 февруари, 2016г. двойките ще могат да почерпят практични решения и вдъхновение от опита на специалисти в областта на семейното консултиране за това: как да преодолеем гнева, как да спорим без да се нараняваме, навици, които ни пречат, как да решаваме конфликтите помежду си и др. Да се научим да разпускаме и да се забалвяваме заедно, да не забравяме срещите заедно, важността на прошката и как емоционалният дискомфорт да ни води към промяна са част от предизвикателствата на Седмицата.

Ако сте брачна двойка отделете време и инвестирайте в себе си и брака си като се абонирате за съветите и предизвикателствата на Седмицата на брака от 7 до 14 февруари, 2016г.  на: http://eepurl.com/bbnWpT

Ако сте неправителствена организация подкрепете Прокламацията за ценността на брака.
Организирайте ваше събитие по повод Седмицата на брака и ни пишете на: [email protected] 

Ако сте бизнес: включете се с отстъпки за семействата по време на тази Седмица и ги споделете в събитието на Седмицата във фейсбук, с линк с предложението по повод седмицата на брака на вашия сайт! Подкрепете ни и като партньор, с дарение за инициативата от тук.

Ако сте църквавключете се и ни пишете на: [email protected] Идеи за начини, по които можете да се включите можете да почерпите от направеното през 2015г. от църкви от трите клона на християнството ТУК.

Очаквайте интересни интервюта с различни двойки – известни и не толкова известни, в които те ще споделят за брака си и как да решават конфликтите помежду си на brak.bg и fb.com/brak.bg.  

Включете се в събитието във фейсбук страницата на инициативата на: https://www.facebook.com/events/806288346161217/ за да сте в течение с новините, събитията и предложенията  на Седмицата!

Следете сайта на инициативата: www.brak.bg за предстоящи събития и новини във връзка със Седмицата на брака.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *