|

Атрактивна демострация, работилници и още от Националния политехнически музей

Националният политехнически музей ще се присъедини към инициативата „Седмица на брака“ давайки възможност на всички гости да разгледат постоянната експозиция и временната изложба „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството“.
и Лего-изложението Bricks Ideas както и да правят самостоятелни експерименти в детския кът, срещу закупен входен билет според тарифата на музея.За 10.02.2024 г. (събота) са подготвени две специални предложения:


От 11:00 ч. и малки, и по-големи любопитковци ще могат да наблюдават атрактивна демонстрация “Химията у дома”, с водещ Наско Стаменов –преподавател  в Националната природо-математическа гимназия (НПМГ) и в Химическия факултет; един от най-атрактивните участници в “Корпус за бързо гърмене“ – неформалната студентска група, която обединява хора с интереси в популяризирането на химията по привлекателен, забавен и творчески начин.
От 11:30 ч. до 13:00 ч. за гостите са предвидени две работилнички:
„Запечатано с любов“ – текстилно печатане върху еко торбичка по собствен дизайн;
3D АРТ магнитно ателие“ – оцветяване на тематични сувенири-магнити
Всяка отделна работилница е с цена от 10 лв. 
Последното издание на музея „Пътеводител на НПТМ в две части (за възрастни и за деца)“ ще се предлага на преферентна цена от 10 лв.
За повече информация:
Национален политехнически музей
София, ул. „Опълченска“ № 66
тел.: 02 931 80 18; 0876 175 745

http://polytechnic-museum.com/

Събитието се организира по повод Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в 30 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Подобни статии

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *